Diepe Nek- Rugmassages

Bij een diepe nek- en rugmassage wordt er vooral nadruk gelegd op de vooral de nek-, schouder- en rugspieren.

Dit betreft een intensieve massage maar meestal met verlossend gevoel. Heb je het gevoel dat je al jaren vast zit, bij de minste stress situatie komt je nek vast te zitten of je kan je met moeite bewegen op midden- en/of onderrug, dan is dit de ideale behandeling.

Alsook druk op de borst of pijnen in de borststreek die ademhalingsproblemen geven, kunnen worden verholpen door een soepele en losse rug.


Threrapie kan doeltreffend zijn voor volgende klachten:

- Allerlei rugproblemen (ischias, lumbago,spierpijn,…);

- Nek- en schouderpijn, whiplash;

- Hoofdpijn, migraine;

- Oorsuizen;

- Stress, omwille van het diep ontspannende effect;

- Bekkenpijn;

- Spierpijn ter hoogte van de lage rug;

- Spierkrampen en –spasmen;

- Stijfheid in de onderrug;

- Verminderde flexibiliteit;

- Moeilijke beweegbaarheid;

- Moeilijk bukken;

- Vastzittende spieren.

Acupressuur is een oude geneeskunst waarbij de vingers worden gebruikt om druk uit te oefenen op belangrijke punten op de huid om zo de zelf-genezende krachten van het lichaam te stimuleren. Wanneer je op deze punten drukt, geven zij ontspanning in de spieren en stimuleren ze de bloedcirculatie en de levenskracht van het lichaam, waardoor de genezing wordt ondersteund.

Als manier om het lichaam in balans te brengen en een goede gezondheid in stand te houden heeft acupressuur grote voordelen. De helende aanraking van acupressuur vermindert spanningen, verbetert de circulatie en stelt het lichaam in staat om diep te ontspannen. Doordat ze de stress vermindert, versterkt de acupressuur de weerstand en vergroot zij het gevoel van welzijn.

In de acupressuur ziet men plaatselijke symptomen als uiting van een onbalans die in het lichaam aanwezig is. Spanningshoofdpijn kan bijvoorbeeld in de nek en schouders zijn geworteld. Zo richt acupressuur zich op het verlichten van pijn en ongemak, maar ook op het reageren op spanning voordat deze zich tot een klacht ontwikkelt. Het kan effektief zijn bij het verlichten van hoofdpijn, pijn aan de ogen, verstopte sinussen, pijn aan de nek, rugklachten, artritis, spierpijn en spanningen die door stress zijn veroorzaakt.

Acupunten kunnen worden gebruikt om vele aspecten van het leven te verbeteren. Behalve om stress te verlichten kun je acupressuur ook gebruiken om sportblessures te behandelen en te voorkomen. Sportmassage wordt veel gebruikt voor en na wedstrijden. Acupressuur is een aanvulling op sportmassage door acupres-suurpunten en acupressuurtechnieken te gebruiken om de spiertonus en circulatie te verbeteren en om neuromusculaire problemen aan te pakken.

Praktijk

Te verwachten


     
Cellulitis massages


 

 

 

 

 

Adres

Neerstraat 30

9636 Nederzwalm

(10 minuten van Oudenaarde)


Telefoon: +32 472 07 50 01

(snelst een antwoord met sms)

URL: www.tinolaureys.com

Email: tinolaureys@gmail.com